Beste mensen,

Door de nieuwe maatregelen rondom de corona virus moeten wij onze manier van behandelen aanpassen. Wij gaan onze behandelingen in principe via telefonisch contact of beeldbellen uitvoeren. Alleen bij een zeer noodzakelijke behandeling (op aanvraag van een arts) die niet op afstand gedaan kan worden, kunnen wij een uitzondering maken en in de oefenzaal behandelen om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Bij behandeling op afstand moet je denken aan: - Advies bij nieuwe klachten, wat bijvoorbeeld wel/niet doen; - Oefeningen via mail en in de brievenbus die we telefonisch doorspreken; - Samen oefenen d.m.v. beeldbellen; - Telefonisch vragen beantwoorden.

Zo gaan we het de komende tijd doen, het is helaas niet anders. Wij zijn gewoon te bereiken op ons telefoonnummer 013-5434354.

Heeft u een afspraak staan, dan zult u spoedig bericht van uw therapeut krijgen om te bekijken hoe we u op een passende manier kunnen begeleiden.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Guus, Gus, Marlon, Maartje & Laura
MTC TAPING (-)


Fysiotherapie Tilburg Zuid


Profit is een prakrijk voor fysiotherapie in Tilburg Zuid. Wij kunnen u helpen met het verminderen van een heleboel klachten: bijvoorbeeld klachten na een (werk)ongeval, sportblessures, herstel na een operatie, opbouw of behoud van conditie bij verschillende chronische ziektes, klachten bij overbelasting etc. Ook wanneer u liever voorkomt dan geneest, kunnen wij u helpen. Het is zelfs mogelijk om onze therapeuten in te schakelen als personal trainer om zo samen bij Profit uw lichamelijke conditie naar een hoger niveau te tillen.

Hoe werkt het?

Onze eerste kennismaking is een diagnostische consultatie, waarbij we een beeld schetsen van de klachten die u hinderen. We trachten de oorzaken te achterhalen om zo duidelijke behandeldoelen te kunnen omschrijven. Vervolgens maken we een behandelplan, dat erop gericht is deze doelen zo efficiënt mogelijk te bereiken, zonder uw lichaam te forceren. Ons doel is een duurzaam herstel van uw spieren en bewegingspatronen.

Onze therapieën

Tot onze specialisaties behoren COPD (longtraining bij chronische bronchitis of longemfyseem), Mulligan mobilisatietechnieken, looptraining (claudicatio intermittens bij 'etalagebenen'), MTC taping (met kinesiotape) en dry needling of triggerpoint behandeling. Bovendien kunt u bij ons ook gewoon terecht voor een aangepast fitnessprogramma met persoonlijke, fysiotherapeutische begeleiding.

Fysiotherapie Tilburg Zuid? Denk dan aan Profit!

Bel gerust 013 543 43 54 of mail naar info@fysiotherapie-profit.nl voor een vrijblijvend gesprek of loop even bij ons binnen. Weet u al goed welke richting uw fysiotherapie uit moet? Twijfel dan niet en gebruik het simpele online contactformulier om ons uw wensen te laten weten. Samen halen we snel weer het beste uit uw lichaam.