Fysiotherapie in Tilburg

Heeft u last van pijn of heeft u moeite om te bewegen? Dat is erg vervelend, aangezien het u waarschijnlijk belemmert tijdens dagelijkse activiteiten. U wilt dan ook zo snel mogelijk van deze klachten af. Bij therapeutisch centrum ProFit bieden wij fysiotherapie in Tilburg aan. Het doel van fysio in Tilburg is dat uw klachten afnemen en uiteindelijk verdwijnen. Wij maken gebruik van diverse behandelmethoden zodat wij vrijwel elke klacht op de meest effectieve manier aan kunnen pakken. De fysiotherapie in Tilburg is geschikt voor mensen van alle leeftijden.


Met welke klachten kunt u terecht bij de fysio in Tilburg?

U kunt met diverse klachten terecht bij de fysiotherapie in Tilburg. Het kan zijn dat u last heeft van pijnlijke spieren. Ook kan uw mobiliteit verminderen doordat het maken van bepaalde bewegingen erg pijnlijk of niet meer mogelijk is. Daarnaast hebben sommige mensen moeite met ademhalen. Klachten kunnen op verschillende manieren ontstaan. Als u een verkeerde werkhouding heeft, dan kunt u last krijgen van verkrampte spieren. Mocht u ondanks deze klachten op dezelfde manier blijven werken, dan zullen de klachten waarschijnlijk toenemen. Het is tevens mogelijk dat u tijdens het sporten een blessure heeft opgelopen. Heeft u een ongeluk gehad of bent u geopereerd? Dan kunnen wij u helpen met de revalidatie tijdens de fysio in Tilburg. Klachten kunnen ook ontstaan door het maken van een verkeerde beweging of doordat u ouder wordt. Kortom, met de fysiotherapie in Tilburg zorgen we ervoor dat u zo goed mogelijk behandeld wordt zodat u geen last meer heeft van de klachten.


Hoe wordt u behandeld tijdens de fysiotherapie in Tilburg?

Elk lichaam is anders en iedereen heeft weer last van andere klachten. Het is dus erg belangrijk om tijdens de fysio in Tilburg uw klachten in kaart te brengen. Door de oorzaak van deze klachten te achterhalen kunnen we bepalen welke methode het meest effectief zal zijn. In het geval van verkrampte spieren kunnen we deze masseren om de spieren te laten ontspannen. Ook kan voorzichtig trainen tijdens de fysio in Tilburg een goede oplossing zijn. In het geval van een blessure of bij een revalidatie is het belangrijk om het bewegen rustig op te bouwen. Bewegen is goed voor het herstel, maar de spieren moeten ook niet te zwaar belast worden. Ontstaan uw klachten door een verkeerde houding? Tijdens de fysiotherapie in Tilburg zullen we u leren om de juiste houding aan te nemen. Bij de fysio in Tilburg draait het niet alleen om het behandelen van klachten, maar ook om adviseren en begeleiden. De fysiotherapeut zal u tijdens de fysio in Tilburg tips geven over uw houding en u zal thuis waarschijnlijk oefeningen uit moeten voeren. Ook kunt u onder begeleiding van de fysiotherapeut trainen in onze fitnesszaal. Door verschillende behandelmethoden te combineren zult u snel resultaat merken van de fysiotherapie in Tilburg.


Meld u zich aan voor de fysiotherapie in Tilburg

Wilt u dat uw klachten verholpen worden door middel van de fysio in Tilburg? Onze praktijk is direct toegankelijk. Het kan zijn dat u een verwijzing heeft gekregen van uw huisarts of van een medisch specialist, maar u kunt zich ook aanmelden zonder verwijzing. Neemt u contact met ons op om u aan te melden voor de fysiotherapie in Tilburg. U kunt ons telefonisch bereiken via 013 - 543 43 54 of u kunt het contactformulier invullen. Het is uiteraard tevens mogelijk om contact op te nemen als u vragen heeft over de fysio in Tilburg of als u uw klachten met ons wilt bespreken. Wij kunnen u advies geven over de beste behandelmethode voor de fysiotherapie in Tilburg.

MTC TAPING (-)

WIJ ZIJN

fysiotherapie profit.

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Wij adviseren, begeleiden en behandelen mensen met allerlei verschillende lichamelijke klachten of beperkingen. Lees meer

COPD

COPD

(Longtraining)

COPD is een afkorting van de Engelse term 'Chronic...

LEES MEER
Looptraining

LOOPTRAINING

(Claudicatio intermittens)

Looptraining voor mensen met Claudicatio Intermittens...

LEES MEER
Fitness

FITNESS

(Kracht & conditie)

Iedereen kan bij ons sporten! Onze fitnesslessen worden...

LEES MEER
Mulligan

MULLIGAN

(Mobilisatietechniek)

Het concept ontstond in de jaren 90 en werd ontwikkeld door...

LEES MEER
MTC Taping

MTC TAPING

(Kinesiotape)

De basis van het Medical Taping Concept (MTC) werd in de jaren...

LEES MEER
Dry Needling

DRY NEEDLING

(Triggerpoint behandeling)

Dry needling is een behandeltechniek die toegepast wordt door...

LEES MEER

Wordt fysiotherapie voor u vergoed?

Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie over de vergoedingen.

vergoedingen zorgverzekeraars tarieven indien niet verzekerd fitness tarieven

voor vragen en opmerkingen

contact.

Wilt u contact opnemen met ProFit? Bel ons gerust of vul onderstaand formulier in.

Voorletters *
Achternaam *
Adres
Geboortedatum
Telefoonnummer *
BSN-Nummer
E-mailadres *

Vraag *
Anti Spam *

* Invullen verplichtAdresgegevens

Pater van den Elsenplein 88-89

5022 EH Tilburg

013 - 543 43 54

info@fysiotherapie-profit.nl

Openingstijden

Maandag
8.00 - 20.30 uur
Dinsdag
8.00 - 18.00 uur
Woensdag
8.00 - 19.30 uur
Donderdag
8.00 - 20.00 uur
Vrijdag
8.00 - 18.00 uur