Beste mensen,

Door de nieuwe maatregelen rondom de corona virus moeten wij onze manier van behandelen aanpassen. Wij gaan onze behandelingen in principe via telefonisch contact of beeldbellen uitvoeren. Alleen bij een zeer noodzakelijke behandeling (op aanvraag van een arts) die niet op afstand gedaan kan worden, kunnen wij een uitzondering maken en in de oefenzaal behandelen om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Bij behandeling op afstand moet je denken aan: - Advies bij nieuwe klachten, wat bijvoorbeeld wel/niet doen; - Oefeningen via mail en in de brievenbus die we telefonisch doorspreken; - Samen oefenen d.m.v. beeldbellen; - Telefonisch vragen beantwoorden.

Zo gaan we het de komende tijd doen, het is helaas niet anders. Wij zijn gewoon te bereiken op ons telefoonnummer 013-5434354.

Heeft u een afspraak staan, dan zult u spoedig bericht van uw therapeut krijgen om te bekijken hoe we u op een passende manier kunnen begeleiden.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Guus, Gus, Marlon, Maartje & Laura
MTC TAPING (-)


Medische fitness


Cruciaal voor de definitie van medische fitness is de begeleiding van uw trainingen door een fysiotherapeut. Profit kan u die professionele begeleiding bieden, ook al hebt u geen directe klachten en wilt u dus eerder preventief werken. Onze fysiotherapeuten bieden u daarbij het voordeel van een gepersonaliseerd trainingsschema, gestoeld op hun doorgedreven kennis van spier- en lichaamsbewegingen. De bedoeling is dat u zo op een verantwoorde manier kunt sporten, zelfs ondanks mogelijke beperkingen.

Persoonlijk...

De basis van medical fitness is dus de persoonlijke, professionele begeleiding van uw training. Om die begeleiding vorm te geven, starten uw Profit fitness sessies met een individueel intakegesprek en een aantal persoonlijke evaluatietests. Hiermee peilen we uw conditie, mogelijkheden en wensen. Op basis daarvan wordt vervolgens een aangepast trainingsschema opgesteld, zodat u op een verantwoorde manier uw kracht en conditie kan opbouwen.

... En in groep

De trainingen zelf verlopen in kleine groepen van maximaal 8 personen. Deze aanpak biedt u tegelijk de voordelen van individuele begeleiding en van groepsdynamiek. Oefeningen worden gevarieerder en belevingen intenser. Op moeilijke momenten staat er bovendien altijd meer dan 1 lotgenoot voor u klaar.

Uw medische fitness bij Profit

Hebt u interesse in een Profit trainingsprogramma op uw maat, dan kunt u al snel een intakegesprek regelen via ons contactformulier. Vragen kunt u ook steeds stellen via 013 543 43 54 of info@fysiotherapie-profit.nl. We zijn niet alleen aangesloten bij de voordelige Meedoenregeling, maar bieden bovendien een gratis proefles aan.