Beste mensen,

Door de nieuwe maatregelen rondom de corona virus moeten wij onze manier van behandelen aanpassen. Wij gaan onze behandelingen in principe via telefonisch contact of beeldbellen uitvoeren. Alleen bij een zeer noodzakelijke behandeling (op aanvraag van een arts) die niet op afstand gedaan kan worden, kunnen wij een uitzondering maken en in de oefenzaal behandelen om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Bij behandeling op afstand moet je denken aan: - Advies bij nieuwe klachten, wat bijvoorbeeld wel/niet doen; - Oefeningen via mail en in de brievenbus die we telefonisch doorspreken; - Samen oefenen d.m.v. beeldbellen; - Telefonisch vragen beantwoorden.

Zo gaan we het de komende tijd doen, het is helaas niet anders. Wij zijn gewoon te bereiken op ons telefoonnummer 013-5434354.

Heeft u een afspraak staan, dan zult u spoedig bericht van uw therapeut krijgen om te bekijken hoe we u op een passende manier kunnen begeleiden.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Guus, Gus, Marlon, Maartje & Laura
MTC TAPING (-)


Small group training Tilburg

Bij Profit kunt u ook gewoon lekker komen fitnessen, zonder dat u klachten heeft. De fitnessmethode die we toepassen heet Small Group Training (SGT) en bestaat erin dat u, vergezeld van een kleine groep medesporters, een persoonlijk trainingsschema afwerkt. Zo geniet u tegelijk van de persoonlijke begeleiding van uw fitnesscoach én van de krachtige werking van de groepsdynamiek.

Individuele begeleiding

Groepstraining hoeft de individualiteit van uw trainingen niet in de weg te staan, wel integendeel. Fitnessen bij Profit betekent in de eerste plaats nog steeds dat je te allen tijde kunt rekenen op de professionele begeleiding van een gediplomeerd fitnesscoach. Op basis van een intakegesprek en enige basistests peilt die eerst uw wensen en conditie. Vervolgens wordt een aangepast trainingsschema opgesteld waarmee u stapsgewijs uw kracht en conditie kunt gaan opbouwen.

De voordelen van SGT

Die trainingen verlopen dus in een kleine groep van maximaal 6 sporters. Verschillende onderzoeken tonen daarbij aan dat niet enkel de motivatie van de groepssporter stijgt, ook de intensiteit van de trainingen verbetert. Bovendien kunt u op deze manier ook meer variatie in de oefeningen aanbrengen en gaat u nooit alleen door de dipjes. Dat SGT ondertussen ook nog eens helpt om de prijs te drukken, is aardig meegenomen.

Inschrijven voor small group training Tilburg

Dat is erg eenvoudig. Bel gewoon even naar 013 543 43 54 of mail info@fysiotherapie-profit.nl. Wij doen mee aan de Meedoenregeling en bieden u bovendien een gratis proefles aan, mocht u nog twijfelen.