Beste mensen,

Door de nieuwe maatregelen rondom de corona virus moeten wij onze manier van behandelen aanpassen. Wij gaan onze behandelingen in principe via telefonisch contact of beeldbellen uitvoeren. Alleen bij een zeer noodzakelijke behandeling (op aanvraag van een arts) die niet op afstand gedaan kan worden, kunnen wij een uitzondering maken en in de oefenzaal behandelen om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Bij behandeling op afstand moet je denken aan: - Advies bij nieuwe klachten, wat bijvoorbeeld wel/niet doen; - Oefeningen via mail en in de brievenbus die we telefonisch doorspreken; - Samen oefenen d.m.v. beeldbellen; - Telefonisch vragen beantwoorden.

Zo gaan we het de komende tijd doen, het is helaas niet anders. Wij zijn gewoon te bereiken op ons telefoonnummer 013-5434354.

Heeft u een afspraak staan, dan zult u spoedig bericht van uw therapeut krijgen om te bekijken hoe we u op een passende manier kunnen begeleiden.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid!

Guus, Gus, Marlon, Maartje & Laura
MTC TAPING (-)


Sport Fysiotherapie Tilburg

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens sporten of andere bezigheden en zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.

Sport Fysiotherapie in Tilburg

Sportfysiotherapie heeft als doel het herstellen van functies, het verbeteren van (sport) prestaties en natuurlijk het voorkomen van sportgerelateerde klachten. Komt u bij ons in behandeling dan wordt aan de hand van de diagnose een persoonlijk behandeltraject opgesteld om de oorzaak gericht aan te pakken. Vervolgens zult u gedurende uw herstelperiode intensief worden begeleid door één van onze sportfysiotherapeuten.

Voorkomen is beter dan genezen

Bent u weer volledig in staat van uw sport te genieten zonder lichamelijke klachten, dan helpt Fysiotherapie Profit ook mee aan een preventieplan om eventuele nieuwe blessures te voorkomen. Wij geven advies in onder andere looptechnieken, mate van rust en activiteit, ademhaling en materiaal. Het advies zal gericht zijn op uw specifieke sport of behoeften. Dit betekent op een veilige manier genieten van uw sport door fysiotherapie Profit.